Welkom in dit prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Hemiksem. Een unieke woonervaring op toplocatie.

Het project bestaat uit 3 appartementen, ruime terrassen of tuin, 3 autostaanplaatsen en 3 bovengrondse private garages. De moderne en tijdloze architectuur wordt voornamelijk opgetrokken in lichte baksteen met strakke balustrades en grote raampartijen. Dankzij deze hoge ramen creëeren we enorm veel ruimte en lichtinval. Elk appartement heeft een groot terras en/of tuin, dat telkens mooi aansluit aan de leefruimte. De appartementen zijn beschikbaar met 1 of 3 slaapkamers en hebben een bewoonbare oppervlakte tussen de 80 en 122 m2. Om niet aan luxe en gemak onder te doen, behoort bij elk appartement een eigen private bovengrondse garage.
Je merkt het. Hier staan wooncomfort en functionaliteit centraal.

We tonen je enkele impressies van zowel exterieur als interieur om al even weg te dromen. Benieuwd naar meer? Vraag dan gerust de gedetailleerde plannen op door rechtstreeks contact op te nemen met Laurence. Een eerste kennismakingsgesprek kan het begin zijn van jullie nieuw avontuur.

€ 210.000 gelijkvloers *

€ 270.108 1ste verdiep *

€ 270.108 2de verdiep *


* De vermelde tarieven zijn exclusief BTW, registratierechten en notariskosten. De aankoop van appartement met garage is verplicht. Tarief bovengrondse garage € 17.500 per eenheid. Oplevering voorzien in juni 2022.

 

 

Units
Units

3

Oplevering
Oplevering

juni '22

Bewoonbare opp.
Bewoonbare opp.

80 - 122 m²

Terras
Terras

ja

Kamers
Kamers

1 - 3

BADKAMERS
BADKAMERS

1

Uitrusting

3 luxe appartementen
3 garages
Ruime private terrassen
Gelijkvloerse tuin
Bovengrondse
Lift

Mogelijkheid 6% BTW
Optimaal comfort
Toplocatie nabij centrum
Unieke woonervaring
BEN principe

 

Over de promotor

Hallo, ik ben Laurence. Jouw promotor bij Construmax.

Sinds 2002 is Construmax een vaste waarde in de regio Antwerpen voor het bouwen en verbouwen van uw droomwoning. Nieuwbouw, aanbouw of renovaties. Construmax doet het allemaal. Wij ontwikkelen duurzame appartementen en woningen die voldoen aan de laatste normen en bovendien aan realistische verkoopprijzen.

Onze visie? Uw woning realiseren door onze opgebouwde expertise in samenwerking met perfect op elkaar afgestemde vakmannen. Met de daarbij horende gemoedsrust. Want wij begeleiden al onze klanten van aankoop tot oplevering.

Neem gerust contact met me op en ik maak graag tijd om samen de plannen te bekijken en het project verder toe te lichten.

Tot binnenkort. 

 

 

contacteer de promotor

In de buurt

Welkom in Hemiksem. Een dorp gelegen aan de Schelde en op slechts enkele kilometers van Antwerpen. Hemiksem ligt temidden van de Rupelstreek en staat bekend voor zijn mooie creatie tussen water en groen. Een pareltje voor de natuurliefhebber. Zelfs aan cultuur, sport en toerisme heeft dit dorp geen gebrek. Moet je de baan op? Dan geniet je hier van de vlotte verbinding met de A12 naar Antwerpen of Brussel. Het project ligt in een rustige omgeving op wandelafstand van de levendige dorpskern, scholen en openbaar vervoer. Je ziet het. Het is hier niet alleen mooi wonen maar ook goed leven.

Agent

Vraag hier de volledige verkoopsbundel aan.

Phone Calls 0478 94 70 76 Message laurence@construmax.be

  ADRES

  Ketinglei 44

  2620 Hemiksem

  CONTACT

  0478 94 70 76

  laurence@construmax.be

   

  BEZICHTIGINGEN

  Na afspraak.

  BESCHIKBAAR

  Na oplevering.

  Zelf je woning verkopen?

  Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

  Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

  bezoek Hello Home

  www.hellohome.be

  Slim verkopen, zonder makelaar.

  Share This